Skip to main content

Uusia tuulia kesän menuissa

Kesän ravintola-annoksissa panostamme jälleen lähiruokaan! Listalla komeilee esimerkiksi savolaista sienipannua eli vetanoita, lähivesien kuhaa, voissapaistettuja muikkuja, Pesolan savupaistitartaria alkupalalautasella ja Hietaniemi Ranchin burgerpihviä itsetehdyllä briossilla.

Aurinko paistaa ja yksi kerrallaan maasta paljastuu toinen toistaan herkullisempia kasviksia.
Lihan kanssa tarjottavat lisukkeet saavat olla hieman kevyempiä kuin talvella.
Grillattu salaatti, vivahteikkaat kastikkeet ja vastanousseet yrtit hurmaavat lautasella.

Uudistetulla ruokalistallamme pääset nauttimaan sesongin parhaista raaka-aineista, kuten tuoreista kasviksista, lähimetsien sienistä ja marjoista sekä paikallisista liha- ja kalavaihtoehdosta.
Tarjolla on myös herkullisia kasvisvaihtoehtoja niille, jotka haluavat nauttia lähiruokaa kasvipohjaisesti.
Ravintolaan teet kätevästi pöytävarauksen tästä .

Meille on tärkeää tarjota teille herkullista ja vastuullista ruokaa, joten olemme valinneet huolella lähialueen viljelijöiltä ja pientuottajilta saapuvat raaka-aineet.
Kuulumme Taste Savo -ruokaverkostoon, jonka ohjaavina periaatteina ovat paikallisuus, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja yhteistyö. Olemme ottaneet käyttöön energiaa säästäviä työskentelytapoja, hillinneet hävikkiämme, ja tutustuneet tarkemmin vastuullisempaan tapaan valmistaa ruokaa.
Rakennamme parhaillaan myös Ekokompassi ympäristöjärjestelmää, ja haluamme osaltamme vaikuttaa lisäksi yhteistyöverkostomme vastuullisuusaskeliin.


Palvelemme seuraavasti elokuun loppuun: Ma-La klo 17–21. Su suljettu.

Tervetuloa nauttimaan paikallisia makuja ravintolaamme ja samalla tukemaan paikallista ruokakulttuuria, sekä kestävää ruoantuotantoa!

dinner, iisalmi, lähiruoka, menu, ravintola, tastesavo