Skip to main content

Hotellihuoneet

Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
huone aikuinen lasta
Aikuisia
1
+
Lapsia
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet

Kaikki huonehintamme sisältävät runsaan lähiruokapainotteisen aamiaisen.

Sauna on asukkaiden käytössä ma – to klo 18.45-21

Varatessasi huoneen suoraan verkkosivuiltamme käytössäsi on useita etuja, kuten joustava peruutusoikeus (tulopäivään klo 18 mennessä) ja maksuton sisäänpääsy naapuritalossa sijaitsevaan kuntokeskus Tiinan Treenipalvelujen salille.

Pyydä kuntokeskuksen avainta hotellin vastaanotosta. Kuntokeskus avoinna ovitägillä klo 05-24. 

HUOM! Hotellissa ei toistaiseksi ole 3. kerrokseen vievää hissiä. Ilmoitattehan, mikäli portaat eivät sovellu teille. Luethan myös ”Usein kysytyt kysymykset” -osion.  

  • Hotel Golden Dome Classic
  • Hotel Golden Dome Classic

Classic-huoneet 1-2hh

Classic-huoneissa on pehmeyttä ja harmoniaa välittävä värimaailma. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone ja wc.

Näissä perustasoisissa kahden hengen huoneissa vuoteet ovat aina erilliset. Huoneet sijaitsevat hotellin 2. kerroksessa.

  • Hotel Golden Dome Comfort

Comfort -huoneet

Comfort -huoneissa on myös pehmeyttä ja harmoniaa välittävä värimaailma. Comfort-huoneet ovat tilavampia kuin perushuoneet ja niissä on vierekkäiset tai yhtenäiset vuoteet.

Comfort-huoneisiin on mahdollisuus tilata majoitus lisävuoteella (leveys 60 cm) tai pienokaisen matkasängyllä. Huoneet sijaitsevat hotellin 2. kerroksessa.

  • Hotel Golden Dome Comfort
  • Hotel Golden Dome Comfort

ComfortPlus (Saunahuone)

Tilavissa ja kodikkaissa saunahuoneissa (2. krs) on vierekkäiset vuoteet. Saunassa nautit lempeistä löylyistä ennen yöpuulle menoa. Huonevarustukseen kuuluvat kylpytossut ja -takit, sekä valikoima kosmetiikkatuotteita. Huoneissa on myös kahvin- ja teenkeittomahdollisuus.

Saunalliseen huoneeseen on mahdollisuus varata lisävuode (leveys 60 cm) tai pienokaisen matkasänky.

  • Hotel Golden Dome Superior Class
  • Hotel Golden Dome Superior Class

Superior Class

Ihastuttavat superior-huoneet ovat oiva valinta rauhallisuutta ja lisämukavuuksia arvostavalle vieraalle. Superior-huoneet sijaitsevat erillisillä osastoilla hotellin 1. ja 3. kerroksessa. Huoneet ovat tilavia ja niissä on täysmarmorinen kylpyhuone, jossa vieraiden käytössä on valikoima laadukasta hotellikosmetiikkaa sekä kylpytakit ja -tossut.

Huoneissa on kahvin- ja teenkeittomahdollisuus, sekä kivennäisvesipullot. Superior -huoneisiimme on mahdollista varata lisävuode (leveys 60 cm)  tai pienokaisen matkasänky.

  • Hotelli Golden Dome perhehuone
  • Hotelli Golden Dome perhehuone

Superior perhehuone

Hotellissamme on kaksi huonetta, jotka soveltuvat parhaiten perheille.

Toinen huone on kolmannessa kerroksessa, siinä on kaksi vierekkäistä ja yksi erillinen yhden hengen vuode, sekä matkatavaroille oma pieni huone. 

Ensimmäisen kerroksen huoneessa on parivuode ja levitettävä vuodesohva, joka on pedattavissa enintään kahdelle lapselle tai yhdelle aikuiselle.

Superior -huoneissa on täysmarmorinen kylpyhuone, jossa vieraiden käytössä on valikoima laadukasta hotellikosmetiikkaa sekä kylpytakit ja -tossut. Huoneissa on kahvin- ja teenkeittomahdollisuus, sekä kivennäisvesipullot.

Perhehuone alkaen 139€/yö (sis. vuoteet kolmelle, kysy matkasängyt ja neljän hengen majoitukset erikseen).