Skip to main content

Usein kysytyt kysymykset

Saako teiltä syötävää?

Kyllä saa, niin paikan päällä kuin mukaan otettavana. À la carte -ravintolamme palvelee ti-la klo 17-21 (viimeiset tilaukset 20.30). Lisäksi toimimme pitopalveluna. Voitte tilata meille tarjoilut vaikkapa perhejuhliinne https://goldendome.fi/ravintola/pitopalvelu/

Saavun klo 21 jälkeen, kuinka kirjaudun sisään?

Tiedottakaa meille arvioitu saapumisaikanne viimeistään tulopäivänä klo 21. Saatte käyttöönne halutessanne älypuhelimeen ladattavan mobiiliavaimen, tai vaihtoehtoisesti teille kutsutaan avainpalvelu luovuttamaan huone käyttöönne. Teidän tulee täyttää majoituskortti ja palauttaa se vastaanottoon aamiaisen yhteydessä. Huoneveloitukset voimme tehdä etäveloituksena, tai sovitusti.

Onko teillä saunaa?

Kyllä on. Sauna lämmitetään arkisin ma-to klo 18.45-21.00 (naiset klo 18.45-19.45 ja miehet 20-21). Meillä on myös 2 saunallista huonetta. Viikonloppuisin lämmitämme  yleisen saunan pyynnöstä, mikäli sitä ei ole varattu yksityiskäyttöön, sekä vastaanoton aukiolot huomioonottaen.

Voinko tuoda mukanani lemmikin?

Lemmikit ovat tervetulleita vieraaksemme lemmikkihuoneisiin. Huomioittehan, että lemmikkihuoneita on rajoitettu määrä, ja että rodusta tai siisteystasosta riippumatta lemmikkiveloitus on 15 €/viipymä. 

Kuinka lapset majoittuvat?

Lapsiksi luokitellaan alle 14-vuotiaat matkustajat. Lapset voidaan majoittaa aikuisten kanssa lisävuoteissa Comfort-, Superior -tai Perhehuoneisiin.  Lapset majoittuvat hotellissamme joko levitettävässä nojatuolissa (leveys 60cm), vuodesohvassa tai lisävuoteessa, joita on rajoitettu määrä. Lisävuoteen hinta on 15€ (4-14 vuotiaat) ja 29€ (yli 14-vuotiaat). Alle 18-vuotiaille voidaan varata myös oma nuorisohuone vanhempien huoneen läheisyydestä (saatavuuden mukaan). Nuorisohuoneen hinta on 60€, johon sisältyy aamiaiset. Voimme majoittaa korkeintaan 2 aik ja 2 lasta samaan huoneeseen (Perhehuone). Saatavilla on myös matkasänky pienokaiselle veloituksetta.

Kuinka huomioitte liikuntarajoitteiset asiakkaat?

Hotellissamme on portaita ja korkeuseroja. Pääsisäänkäynnillä on liikuntarajoitteisten hissi, jolla pääsette ensimmäiseen kerrokseen. Vastaanottomme, ravintolamme, ja muutamia Superior -luokan huoneita on ensimmäisessä kerroksessa. Kahdessa Superior -huoneessa on invanojat. Hissimme kuljettaa myös toiseen kerrokseen, jossa Classic -huoneemme sijaitsevat. 

Kuinka huomioitte erikoisruokavaliot?

Pyydämme teitä ilmoittamaan erikoisruokavalioista hyvissä ajoin ennen saapumistanne, jotta voimme varmistaa kaikille tasalaatuisen ravintolakokemuksen. Ilmoitattehan tarvittaessa aamiaisemännälle halutessanne esimerkiksi gluteenittomia sämpylöitä.

Minne voimme pysäköidä ja voimmeko ladata sähköautoa?

Hotellin lähiympäristössä on paljon ilmaista kadunvarsitilaa, minkä lisäksi voitte ajaa auton hotellin sisäpihalle. Sisäpihalle ajo tapahtuu Kyllikinkadun puolelta. Sisäpihalla on vain rajoitettu määrä lämpöpistokepaikkoja, joten toivomme teidän huomioivan tämän, mikäli käytössänne on webasto. Pysäköinti sisältyy huonehintaan. Sähköauton lataukseen meillä on kaksi asiakaspaikkaa, jotka tulee varata ennakkoon. Latauksen hinta on 15€/yö. Saatte latauskortin käyttöönne nimellänne vastaanotosta. 

Onko teillä allergiahuoneita?

Huoneissamme ei ole kokolattiamattoja, ja pyydettäessä teemme huoneeseen allergiasiivouksen. Pyrimme sijoittamaan allergiset vieraamme mahdollisimman kauas lemmikkihuoneista, ja käyttämään ärsyttämättömiä pesuaineita. Kaikki huoneemme ovat savuttomia. 

Kuinka järjestän juhlat?

Esitä meille tilaisuuden luonne, ajankohta, seurueen koko, ja tarjoilutoiveesi. Pitkänmatkalaisille tarjoamme edullista majoitusta tilaisuuksien yhteydessä, joten ilmoitathan mahdollisista majoittujista. Huomioittehan, että hotellimme on kokonaisuudessaan anniskelualuetta, eikä omien juomien tuonti ole sallittua.