Usein kysytyt kysymykset

Saako teiltä syötävää?

Kyllä saa, niin paikan päällä kuin mukaan otettavana. Ravintola Golden Dome palvelee ti-pe klo 17–21 (keittiö 21), sekä sesonkeina lauantaisin klo 16-20 (keittiö 20) pyydämme teitä tekemään pöytävarauksen mahdollisuuksien mukaan. Mikäli saavutte myöhempään, voimme valmistaa teille valmiiksi ravintola-annokset ja toimittaa ne huoneeseen. Huonepalvelulisä on 10 €. Lisäksi toimimme tilausravintolana (huom! Minimihenkilömäärä noutopöydälle 20 henkilöä) ja pitopalvelun tuottaa Kupoli Catering. Lisäksi käytössänne on  Ravintolan verkkokauppa .

Onko teillä saunaa?

Kyllä on. Sauna lämmitetään arkisin ma-to klo 18.45-21.00 (naiset klo 18.45-19.45 ja miehet 20-21). Meillä on myös 2 saunallista huonetta. Perjantaisin lämmitämme  yleisen saunan pyynnöstä, mikäli sitä ei ole varattu yksityiskäyttöön.

Voinko tuoda mukanani lemmikin?

Lemmikit ovat tervetulleita vieraaksemme lemmikkihuoneisiin. Huomioittehan, että lemmikkihuoneita on rajoitettu määrä, ja että rodusta tai siisteystasosta riippumatta lemmikkiveloitus on 15 €/viipymä. 

Kuinka lapset majoittuvat?

Lapsiksi luokitellaan alle 14-vuotiaat matkustajat. Lapset voidaan majoittaa Comfort-, Superior -tai Perhehuoneisiin. Lapset majoittuvat hotellissamme joko levitettävässä nojatuolissa (leveys 60cm), vuodesohvassa tai lisävuoteessa, joita on rajoitettu määrä.  Saatavilla on myös matkasänky pienokaiselle.  Voimme majoittaa korkeintaan 2 aik ja 2 lasta samaan huoneeseen (Perhehuone). Huomioittehan, että perhehuoneen hinta sisältää aamiaisen kolmelle, joten 4:lle hengelle aamiaislisä on 5€. 

Kuinka huomioitte liikuntarajoitteiset asiakkaat?

Hotellissamme on portaita ja korkeuseroja. Pääsisäänkäynnillä on liikuntarajoitteisten hissi, jolla pääsette ensimmäiseen kerrokseen. Vastaanottomme, ravintolamme, ja muutamia Superior -luokan huoneita on ensimmäisessä kerroksessa. Kahdessa Superior -huoneessa on invanojat. 

Kuinka huomioitte erikoisruokavaliot?

Pyydämme teitä ilmoittamaan erikoisruokavalioista hyvissä ajoin ennen saapumistanne, jotta voimme varmistaa kaikille tasalaatuisen ravintolakokemuksen. Ilmoitattehan tarvittaessa aamiaisemännälle halutessanne esimerkiksi gluteenitonta puuroa. 

Minne voimme pysäköidä?

Hotellin lähiympäristössä on paljon ilmaista kadunvarsitilaa, minkä lisäksi voitte ajaa auton hotellin sisäpihalle. Sisäpihalle ajo tapahtuu Kyllikinkadun puolelta. Sisäpihalla on vain rajoitettu määrä lämpöpistokepaikkoja, joten toivomme teidän huomioivan tämän, mikäli käytössänne on webasto. Pysäköinti sisältyy huonehintaan.

Onko teillä allergiahuoneita?

Huoneissamme ei ole kokolattiamattoja, ja pyydettäessä teemme huoneeseen allergiasiivouksen. 

Kuinka järjestän juhlat?

Esitä meille tilaisuuden luonne, ajankohta, seurueen koko, ja tarjoilutoiveesi. Pitkänmatkalaisille tarjoamme edullista majoitusta tilaisuuksien yhteydessä, joten ilmoitathan mahdollisista majoittujista. 

AVOINNA

Ma-pe 7-21 (22)
La 7-18 (20)
Su klo 8-12 ja tarvittaessa

Juhlapyhien aikana palvelemme sunnuntaiaikataulujen mukaisesti tai ilmoitamme muutoksista sivuillamme. 

OIva

© Hotel Golden Dome | web by Mainostoimisto Davas