Keittiömestarin lähiruokamenut

Arvostamme laadukkaita lähituottajien raaka-aineita, ja
tahdomme tarjota niitä hyvin valmistettuna, sekä harkittuna
kokonaisuutena.

Keittiömestarin lähiruokamenuihin on koottu suussasulavat
yhdistelmät parhaista annoksistamme.

Tutustu kokonaisuuksiin ja varaa pöytäsi!

Menu Herman

Pesolan savupaistitartar (L)
Paikallisen Pesolan tilan kypsää savupaistia, katajanmarjamajoneesia ja punasipulimarmeladia. Tarjoillaan käsintehdyn karjalanpiirakan kera.

Juomasuositus: Prosecco-kuohuviini tai Sandels 4,7 %

Paistettua kuhaa (L, G)
Paikallista kuhaa nokkosperunaohukaisten, talon kasvispaistoksen ja
Domen ruohosipulikastikkeen kera.

Juomasuositus: Steinmühle Weissburgunder valkoviini


Britan torttu Romanovin mansikoilla (G, L)

Juomasuositus: Valamon luostarin Kultahunaja Munkkilikööri

46€/hlö

Menu Heili

Sienikeitto (L, G)
Keittiömestarin kermainen sienikeitto

Juomasuositus: Riesling valkoviini


Punaviinihärkää (L, G)
Härän 180g ulkofileepihvi Suomäen tilan lohkoperunoilla, talon kasvispaistoksella ja mustaherukkaisella punaviinikastikkeella.

Juomasuositus: Domaine la Font Notre Dame punaviini

Mustikkakukkonen vaniljajätelöllä (L)

Juomasuositus: Valamon luostarin marjainen Vaeltaja jälkiruokaviini

45€/ hlö

AVOINNA

Ma-pe 7-21 (22)

La 7-21

Su klo 8-12 ja 16-20

                         Pidätämme oikeudet               muutoksiin asiakasmäärien mukaan.

Juhlapyhien aikana palvelemme sunnuntaiaikataulujen mukaisesti tai ilmoitamme muutoksista sivuillamme. 

OPEN

Mon-Fri from 8am to 9pm (10pm)
Sat from 7am to 9pm
Sun from 8am to 12noon and evenings 4pm to 8pm.

During the holidays, we serve according to Sunday schedules or announce changes on our website.

 

 

Hotel Golden Dome
Iisalmi
8.9RECOGNITION OF
EXCELLENCE 2022

© Hotel Golden Dome | web by Mainostoimisto Davas