Keittiömestarin lähiruokamenut
Arvostamme laadukkaita lähituottajien raaka-aineita, ja tahdomme tarjota niitä hyvin valmistettuna ja harkittuna kokonaisuutena.
Keittiömestarin lähiruokamenuihin on koottu suussa sulavat
yhdistelmät parhaista annoksistamme.
Tutustu kokonaisuuksiin ja varaa pöytäsi!
Menu Vellamo
Maa-artisokkakeittoa (L,G)
Samettisen pehmeää maa-artisokkakeittoa, vaahterasiirappi-vinaigrettea ja talon leipää
Paistettua kalaa (L,G)
Paikallista järvikalaa beurre monté -kastikkeella, annanperunaa ja kauden paahdettuja juureksia
Kinuskimarinoitua leipäjuustoa talon lakkahillolla (L,G)
49€
Menu Tapio
Aurajuusto-omenasalaatti pähkinöillä (L,G)
Vihreää salaattia, paahdettuja saksanpähkinöitä, Valion Aurajuustoa, omenaa ja vaahterasiirappi-vinaigrettea
Entrecôte portviinikastikkeessa (L,G)
Mureaa ja marmoroitunutta naudan entrecôtea portviinikastikkeessa. Palsternakkapyreetä ja kauden paahdettuja juureksia
Suklaa-lakritsifondant ja vaniljajäätelöä (L)
suklaa-lakritsifondantia lakritsikastikkeen ja vaniljajäätelön kera. Saatavana myös gluteenittomana
52 € / hlö
Menu Pellervo
Domen vetanat (L)
Valkosipulivoissa paistetut kauden sienet Valion aurajuustolla ja talon artesaanileivällä
(saatavana myös gluteenittomana ja vegaanisena)
Talon seitan (Ve,L,M)
Seitanpihvi vegaanisessa pippuri-kermakastikkeessa, bataattilohkoja, kauden paahdettuja juureksia, punakaalicoleslawta, vihersalaattia ja balsamicoa
Mustikkakukko (Ve,L,M)
Savolainen klassikkojälkiruoka tarjoiltuna vegaanisen vaniljajäätelön ja mustikoiden kera
39 € / hlö
Koko menun saa halutessaan vegaanisena.