Skip to main content

Keittiömestarin lähiruokamenut

Arvostamme laadukkaita lähituottajien raaka-aineita, ja tahdomme tarjota niitä hyvin valmistettuna, sekä harkittuna kokonaisuutena.

Keittiömestarin lähiruokamenuihin on koottu suussasulavat
yhdistelmät parhaista annoksistamme.

Tutustu kokonaisuuksiin ja varaa pöytäsi!

Menu Heili
Crème Ninon (L)
Kuohuviinillä aateloitua tuorehernekeittoa yrttiöljyllä ja talon valkosipulileivällä
(saatavana myös gluteenittomana)

Paistettua kuhaa (L, G)
Paistettua kuhaa tartarkastikkeella, nokkosohukaisia ja kauden paahdettuja kasviksia

Raparperi-mansikka brita (L, G)
Brita-torttua kermavaahdolla ja raparperihillokkeella
48€

Menu Herman
Väinö-juustosalaatti marjoilla (L, G)
Raikasta vihersalaattia, kurkkua, melonia, sesongin marjoja ja lähihunajaa

Härän ulkofileetä ja grillattua salaattia (L, G, M)
180g ulkofileepihvi keittiömestarin kastikkeella, kesäkurpitsaa, kirsikkatomaattia, pinjansiemeniä ja Suomäen tilan lohkoperunat

Mansikka-basilikajäädyke (L, G)
Tarjoillaan mansikkakastikkeella
48€

Menu Anna
Domen vetanat (L)
Valkosipulivoissa paistetut kauden sienet Valion aurajuustolla ja
talon artesaanileivällä
(saatavana myös gluteenittomana ja vegaanisena)


Talon hamppu-härkäpapupyörykät (L,G,Ve)
Grillattua salaattia, tartar-kastiketta ja Suomäen tilan lohkoperunoita

Sorbetti marjoilla (L, G, Ve)
Kausittain vaihtuva, kysy tarjoilijalta

36 €
Koko menun saa halutessaan vegaanisena.

5 -ruokalajin maistelumenu (ennakkotilauksesta)

Crème Ninon (L, saatavana G)
Savolainen tirripaisti nokkosohukaisella (L, G)
Kuhaa kauden kasviksilla (L, G)
Juustoja ja kirsikkahilloketta (L, G)
Mansikka-basilikajäädyke (L, G)

59€

dinner, iisalmi, lähiruoka, menu, ravintola, vegaani