
Keittiömestarin lähiruokamenut
Arvostamme laadukkaita lähituottajien raaka-aineita, ja
tahdomme tarjota niitä hyvin valmistettuna, sekä harkittuna
kokonaisuutena.
Keittiömestarin lähiruokamenuihin on koottu suussasulavat
yhdistelmät parhaista annoksistamme.
Tutustu kokonaisuuksiin ja varaa pöytäsi!
Menu Herman
Pesolan savupaistitartar (L)
Paikallisen Pesolan tilan kypsää savupaistia, katajanmarjamajoneesia ja punasipulimarmeladia. Tarjoillaan käsintehdyn karjalanpiirakan kera.
Juomasuositus: Prosecco-kuohuviini tai Sandels 4,7 %
Paistettua kuhaa (L, G)
Paikallista kuhaa nokkosperunaohukaisten, talon kasvispaistoksen ja
Domen ruohosipulikastikkeen kera.
Juomasuositus: Steinmühle Weissburgunder valkoviini
Britan torttu Romanovin mansikoilla (G, L)
Juomasuositus: Valamon luostarin Kultahunaja Munkkilikööri
Osta menu Herman ennakkoon tästä
46€/hlö
Menu Heili
Sienikeitto (L, G)
Keittiömestarin kermainen sienikeitto
Juomasuositus: Riesling valkoviini
Punaviinihärkää (L, G)
Härän 180g ulkofileepihvi Suomäen tilan lohkoperunoilla, talon kasvispaistoksella ja mustaherukkaisella punaviinikastikkeella.
Juomasuositus: Domaine la Font Notre Dame punaviini
Mustikkakukkonen vaniljajätelöllä (L)
Juomasuositus: Valamon luostarin marjainen Vaeltaja jälkiruokaviini
45€/ hlö
Osta menu Heili ennakkoon tästä