Skip to main content

Oma tila -joogaretriitti kutsuu rauhoittumaan 14.-15.10.

Tervetuloa lokakuiseen Iisalmeen hiljentymään oman tilan ja lempeän joogan äärelle. Joogaretriitin majoitus on yhden hengen Superior-luokan hotellihuoneissa, jotta oma tila ja rauha todella ovat mahdollisia. Paketin hintaan (230€/hlö) kuuluu joogatuntien lisäksi runsas lähiruoka-aamiainen hotellin tunnelmallisessa kynttilöin valaistussa bysanttilaisessa salissa, laadukas kolmen ruokalajin lounas ja päivällinen, iltatee suolaisen purtavan kera, ja hotellin iltasaunan rentouttavat löylyt.

Ruokailut toteutetaan käyttäen lähiruokaa ja luomua niin pitkälle kuin mahdollista. Joogat tapahtuvat viereisellä joogasalilla, Tiinan Treenipalveluiden tiloissa. Ohjaaja on kokenut ja koulutettu Tiina Karppinen, jonka lempeä äänen opastuksella päästämme irti arjen paineista ja annamme hermostomme levähtää.


Hotelli Golden Domen Superior-huoneissa on tarjolla kauneustuotteita, kylpytakit, tohvelit ja vissyvettä. Huoneissa on vedenkeitin ja kahvin- ja teenkeittomahdollisuus. Lue lisää Superior-huoneista täältä: https://goldendome.fi/hotellihuoneet.
Tutustu Tiinan treenipalveluiden tiloihin ja ohjaajaan täältä: https://www.tiinantreenipalvelut.fi/


Varaukset ja tiedustelut: sales@goldendome.fi tai 044 755 1911. Varaa paikkasi viimeistään ma 2.10! Muista ilmoittaa samalla mahdollisesta erikoisruokavaliosta ja allergioista. Lisää pe-la yö varauksellesi hintaan +60€/hlö (sis. lauantai-aamun aamiaisen ja perjantain iltasaunan). Halutessasi on mahdollista aloittaa joogaaminen jo perjantai-iltana. Perjantain lempeä lisäjooga klo 18-19 (+15€).

Tule nauttimaan hetki omaa aikaa ja pientä piristävää luksusta syksyn kääntyessä pikkuhiljaa talveksi.

hotelli golden dome, iisalmi, jooga, joogaretriitti