
Uudet menut vievät metsään ja tuntureille
Raikas tunturituuli puhaltaa savon sydänmaille asti ja listamme lähiherkut saavat täydennystä pohjoisen parhaista luonnonantimista.
Listalle on palannut paljon toivottu pariloitu poron maksa, joka taiten valmistettuna on todella hienostunut ja maukas, kerrassaan loistava raaka-aine!
Talvella lämmittävät myös oluessa haudutetut poropyörykät käsintehdyn muusin ja karpalohyytelön kanssa.
Mestarikokkiemme suunnittelema annos taatusti täyttää vatsan ja tuo hymyn huulille, olit kuinka kaukana kotoa tahansa.
Pohjoisen puhdas poro, paikallinen kala ja samalta kylältä tuleva liha ovat pääosassa Ravintola Golden Domen talvilistalla.
Laadukkaat ja aina tuoreet raaka-aineet saavat sen roolin, joka niille todella kuuluu hienoja makuja turhaan peittelemättä.
Kasvissyöjät ja vegaanit löytävät myös maukkaita ja kotimaisia vaihtoehtoja listaltamme.
Uutta menua täydentävät viini- ja olutuutuudet ovat nekin tutustumisen arvoisia.
Tarjoilija suosittelee mielellään ruokaan sopivaa viiniä, olit sitten kokenut ja laatutietoinen viininystävä tai täysin ummikko.
Varaa pöytä ravintolaillalliselle Quandoosta ja tutustu upeisiin uutuuksiin!