
Bliniviikot 17.1.-25.3.2023
Pilkahdus keväästä on taas täällä, kun blinit rantautuvat iloksenne tammikuun 17. päivä!
Blinit sopivat upeasti niin arkiruokailuun, kuin juhlaviimpiin hetkiin tai edustusillallisiin.
Herkulliset blinit tehdään omassa keittiössämme alusta saakka käsin.
Lisukkeissa korostuvat paikalliset raaka-aineet, kuten Pesolan pihvitilan savupaistista tehty tartar
sekä kokkimme Pirjon mehiläisten huippulaadukas hunaja. Klassinen mäti, aito ranskankerma,
suolakurkut ja punasipuli vievät nautiskelijan mennessään.
Blinit voi nauttia joko alkupalana (15€/hlö) tai pitkän kaavan mukaan pääruokana (25€/hlö).
Sesongin herkun kruunaa tietenkin lasillinen samppanjaa.
Listaltamme löytyy myös hyvä valikoima alkoholittomia viinejä ja oluita.
Ravintolamme palvelee ti-la klo 17-21 ja yli 10 hengen seurueille myös maanantaisin ennakkovarauksella.